Onze laserontharing apparatuur

Laserontharing apparatuur

Zacht Ontharen maakt voor permanent ontharen gebruik van de LightSheer® DUET Diodelaser en de LightSheer® DESIRE Diodelaser Deze professionele ontharingsapparaten zijn door de FDA (Food and Drug Administration) in Amerika goedgekeurd voor toepassing bij laserontharing.

De werking van de LightSheer® DUET Diodelaser en LightSheer® DESIRE Diodelaser ( powered by www.lightsheer.net )
gebaseerd op vacuümtechnologie. Dit is een revolutionaire ontwikkeling met betrekking tot definitieve ontharing.

Laserontharing apparatuur

 Dat betekent:
– hogere effectiviteit van de laserbehandeling
– meer comfort voor de cliënt

De LightSheer® DUET Diodelaser en LightSheer® DESIRE Diodelaser beschikken over twee soorten handstukken:

 

 

 

Voor de kleine zones zoals het gelaat is er het LightSheer® DUET ET handstuk (9×9 mm). Het is voorzien van een uniek koelsysteem dat koelt tot 4° graden Celsius. Het zorgt voor bescherming van de huid en biedt comfort tijdens de laserbehandeling. Door deze koeling is de behandelmethode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. En je  vrijwel direct na de behandeling je normale dagelijkse bezigheden kan hervatten.

DSC_0274

 

Voor de grotere gebieden zoals de benen, oksels, armen en de rug is er het  LightSheer® DUET HS handstuk(22×35 mm), dat gebruik maakt van de vacuümtechniek. Hierdoor wordt de huid in het handstuk gezogen, de opperhuid wordt uitgerekt en de pigmentcellen verspreid. Om die reden worden de haren goed geraakt en is er minder energie nodig om het haarzakje te vernietigen. Dit betekent minder pijn en minder belasting van de huid. Door deze nieuwe geavanceerde technologie kan er sneller en comfortabeler gewerkt worden.

Microsoft Word - Zacht1