Menu

Apparatuur


Een zachte, gladde huid is een droom van iedereen. Maar tussen die droom en de werkelijkheid staan er vaak enkele hardnekkige haartjes in de weg.

Zacht ontharen biedt hiervoor de perfecte oplossing. Bij ons kunt u dankzij onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap en onze professionele apparatuur genieten van een snelle en doeltreffende permanente ontharing.

De revolutionaire LightSheer® DUET Diodelaser en LightSheer® DESIRE Diodelaser ontworpen door specialisten in medische toepassingen en gebaseerd op jarenlange research, garanderen een veilige behandeling.

De unieke lasers maken het ontharen comfortabeler en effectiever dan andere methodes. Bovendien is een behandeling bij Zacht ontharen volledig pijnloos.

LightSheer® DUET™

LightSheer® DUET™

LightSheer® Duet Diodelaser
& Desire Diodelaser

Zacht Ontharen maakt voor permanent ontharen gebruik van de LightSheer® DUET Diodelaser en de LightSheer® DESIRE Diodelaser Deze professionele ontharingsapparaten zijn door de FDA (Food and Drug Administration) in Amerika goedgekeurd voor toepassing bij laserontharing.

De werking van de LightSheer® DUET Diodelaser en LightSheer® DESIRE Diodelaser ( powered by www.lightsheer.net )
gebaseerd op vacuümtechnologie. Dit is een revolutionaire ontwikkeling met betrekking tot definitieve ontharing.

 Dat betekent:

  • hogere effectiviteit van de laserbehandeling
  • meer comfort voor de cliënt

LightSheer® DESIRE™

LightSheer® DESIRE™

Waarom laseren?

De LightSheer® DUET Diodelaser en LightSheer® DESIRE Diodelaser beschikken over twee soorten handstukken:

Voor de kleine zones zoals het gelaat is er het LightSheer® DUET ET handstuk (9×9 mm). Het is voorzien van een uniek koelsysteem dat koelt tot 4° graden Celsius. Het zorgt voor bescherming van de huid en biedt comfort tijdens de laserbehandeling. Door deze koeling is de behandelmethode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. En je  vrijwel direct na de behandeling je normale dagelijkse bezigheden kan hervatten.

LightSheer® DUET™ HS handstuk

LightSheer® DUET™ HS handstuk

Vacuümtechniek

Voor de grotere gebieden zoals de benen, oksels, armen en de rug is er het  LightSheer® DUET HS handstuk(22×35 mm), dat gebruik maakt van de vacuümtechniek. Hierdoor wordt de huid in het handstuk gezogen, de opperhuid wordt uitgerekt en de pigmentcellen verspreid. Om die reden worden de haren goed geraakt en is er minder energie nodig om het haarzakje te vernietigen. Dit betekent minder pijn en minder belasting van de huid. Door deze nieuwe geavanceerde technologie kan er sneller en comfortabeler gewerkt worden.