Menu

Aanpak


Om ongewenste haargroei op efficiënte en pijnvrije wijze duurzaam te verwijderen, kies je voor laserontharing bij Zacht Ontharen. Want een mooie zachte huid voelt goed. Je zit goed in je vel en bent altijd voorzien op het onverwachte: een spontane zwempartij, een onvoorzien afspraakje…

Een optimale laserontharing vraagt goede apparatuur. Omdat voor mij kwaliteit primeert op kwantiteit heb ik gekozen voor de LightSheer® DUET Diodelaser en de LightSheer® DESIRE Diodelaser de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat.  Hierdoor kan ik het haar dat van nature op het lichaam voorkomt op een zeer doeltreffende manier weghalen.

Voorbereiding

Voorbereiding

De juiste apparatuur is een belangrijk facet maar kennis en vakmanschap zijn minstens even belangrijk. Zelf ben ik verpleegkundige van opleiding en heb ik jarenlange ervaring in definitief ontharen. De instituten waarmee ik samenwerk, brengen dezelfde kwaliteit in hun behandelingen en producten.

Voorbereiding

  • Vermijd zon en zonnebank tussen de behandelingen
  • Scheer drie dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg, uitgezonderd in het gelaat.
  • Gebruik geen deodorant of make-up voor de behandeling
  • Gebruik Flammazine®of Flamigel® na de behandeling
  • Geef te kennen of u medicatie neemt op het moment van de behandeling

Werkwijze

Werkwijze

Onze werkwijze

De laser geeft een lichtstraal af die gemakkelijk de huid binnendringt. Hoe lichter de huid hoe beter dit licht kan doordringen. De energie van de laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig aangetast raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De laser wordt afgesteld op je huidskleur, je haarkleur en de zone van behandeling. Het unieke koelsysteem van de laser beschermt de huid tegen oververhitting. Hierdoor is de laser geschikt voor de meest gevoelige huid en is de kans op huidbeschadiging gering. De tijdsduur van de behandeling varieert per behandeld gebied. Alleen haren in de groeifase bevatten pigment en zijn dus het meest gevoelig voor laserlicht. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zijn, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld vijf tot acht. Dit gebeurt met tussenpozen van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de te behandelen zone.

Voor ieder lichaamsdeel

Voor ieder lichaamsdeel

Voor ieder lichaamsdeel

Het grote voordeel van laserontharing is dat het op ieder lichaamsdeel toegepast kan worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich laten behandelen: rug, borst, buik en nekharen bij mannen. En bij vrouwen bovenlip, kin, gelaat, benen, bikinilijn en oksels. Ook de armen, handen, voeten en oren kunnen worden behandeld. Laserontharing is nagenoeg voor iedereen geschikt, een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste gratis consult wordt er gekeken naar je huid- en haartype en krijg je informatie over de behandeling, de werkwijze en het effect ervan. Contacteer mij voor meer informatie of maak direct een afspraak!